Vill du synas här?

Vår vision med GT-guiden är att knyta samman Sveriges Gin och Tonic älskare i en enda stor gemenskap. Vi tror att denna plattform är ett perfekt ställe där ni läsare kan både dela med sig av diverse olika recept, mat som dryck, tips och tricks som involverar Gin och Tonic, var för sig eller tillsammans eller läsa om spännande nyheter relaterat till Gin och Tonic.

Må det vara din favorit Gin och Tonic kombination, en variant på en Japanska Highball med Tonic istället för soda eller helt enkelt den bästa Dry Martinin enligt dig. 

Det behöver inte strikt vara dryckes relaterat, det kan även var en mumsig sillinläggning, en nytänkande gin och tonic marmelad, den karaktärsfull ginsås. 

Det vi vill få fram är att inget är för litet eller för stort, fel eller rätt i tid. Dela med dig och förgyll vår gemenskap med härliga ideér, recept, tips och tricks och allt mellan himmel och gjord.  


Så, vill du dela med dig? 

Här i kontaktformuläret (Länk här), kan du skicka in en kort beskrivning om vad just du vill dela med dig av. Märk första raden i meddelandet med Insändare – “Det du vill dela med dig av”. Därefter tar vi kontakt med er via vår email gt@gtguiden.se, med några uppföljningsfrågor samt några punkter att förhålla sig till för att få chansen att komma upp i flödet. 

Två gånger i månaden kommer vi att presentera ett av bidragen som har skickats in. Ditt bidrag kanske inte kommer med just den månaden du skicka in det, men det byter inte att den inte presenteras senare i tiden. 

Kommer ni från ett företag och vill synas här med till exempel en artikel, ett inlägg, en nyhet eller en krönika. Skicka förfrågan i kontaktformuläret (Länk här) och märk första raden i meddelandet med – Företag – “det du vill dela med dig av”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *